EcoFlow

EcoFlow är grundat av en grupp erfarna batteriingenjörer år 2017 och har snabbt blivit en global aktör inom bärbara strömlösningar och solcellsteknologi med över 2 miljoner nöjda användare i mer än 100 länder. Deras fokus är att skapa innovativa ekosystem för smarta hem och portabla strömkällor som passar perfekt för båtanvändare och äventyrsentusiaster.

Men vad är egentligen en bärbar strömförsörjning och varför är den så värdefull för båtägare? En bärbar strömförsörjning är som ett kraftfullt "elverk på språng." Den är utrustad med flera strömuttag, inklusive 230V, 12V DC och USB, och rymmer tillräckligt med ström för att driva nästan alla apparater du vanligtvis har ombord på din båt, i din husbil, stuga eller hemma. Oavsett om du behöver ström under korta utflykter eller längre äventyr.

Dessa enheter är inte bara användbara för vardagliga behov utan fungerar också som en pålitlig nödströmkälla hemma eller på andra platser. EcoFlow är utrustade med automatiska strömförsörjningssystem som säkerställer att viktiga apparater i ditt hem eller på din båt fortfarande är igång även vid strömavbrott. Oavsett om det handlar om att hålla kylskåpet, frysen eller routern igång, så finns en EcoFlow-lösning för ditt behov.

En annan fördel med EcoFlow bärbara strömförsörjningar är deras förmåga att leverera ren sinusström, vilket är avgörande för säker användning av känsliga apparater som datorer. Detta gör dem till en oumbärlig följeslagare för båtägare som vill ha pålitlig ström för sina elektroniska enheter.

För båtägare är solenergiladdning en särskilt praktisk funktion. Du kan enkelt ladda din bärbara strömförsörjning med solcellspaneler när du är ute på vattnet eller på en avlägsen campingplats. Det ger dig oberoende och förnybar energi när du behöver det som mest.

Dessutom kan EcoFolw´s enheter laddas från olika källor, inklusive bensin- eller hybridgeneratorer, vanliga 230V-uttag eller 12V-strömuttag i din båt. Och om du någonsin behöver mer kapacitet kan du enkelt utöka din strömförsörjning genom att lägga till extra batterier.

EcoFlow´s ekosystem växer ständigt och erbjuder en mängd tillbehör och smarta produkter som solcellspaneler, generatorer, kylboxar, luftkonditioneringssystem och till och med robotgräsklippare som kan integreras smidigt med din EcoFlow-strömförsörjning. Det är plug-and-play-universummet som du kan anpassa efter dina specifika strömbehov och din livsstil.

  EcoFlow River 2

  EcoFlow RIVER 2 Max är en kompakt och kraftfull portabel powerbank med 512 Wh batterikapacitet. Den kan ladda och driva upp till 9 elektriska enheter samtidigt, oavsett om du är ansluten till elnätet eller inte. Den är perfekt för båten, stugan, husbilen, camping, och vid strömavbrott hemma.

  RIVER 2 Max har många laddningsalternativ, inklusive solpaneler, USB-C, 12/24V i fordon och 220/240V-vägguttag. Den kan ladda från 0 till 100% på bara 60 minuter och utnyttjar LiFePO4-batterikemi för långvarig hållbarhet.

  Denna kraftfulla enhet kan användas som backup-strömkälla och kan styras via EcoFlow-appen med Bluetooth eller WiFi. Med X-Boost-funktionen kan den hantera även de mest krävande enheterna med upp till 1000W effekt.

  EcoFlow Delta 2

  EcoFlow DELTA 2 är den ultimata kraftkällan för marina och fritidsapplikationer. Den är kompakt och lätt, perfekt för båtar, husbilar, sommarstugor och utomhusäventyr. Med imponerande 1024 Wh batterikapacitet och flera strömportar kan DELTA 2 driva en mängd enheter samtidigt. Den kan även utökas med extrabatterier för ännu längre användning.

  DELTA 2 laddas snabbt och kan även laddas med solpaneler för miljövänlig energi. Dess LiFePO4-batteri är hållbart och kan genomgå över 3000 fullständiga urladdningscykler. Dessutom fungerar DELTA 2 som en backup-strömkälla vid strömavbrott och kan enkelt övervakas och kontrolleras via en mobilapp.

  Med DELTA 2 har du tillgång till pålitlig och kraftfull ström när och var du behöver den.

  EcoFlow Wave 2

  EcoFlow Wave 2 är en imponerande och kompakt portabel luftkonditionering som även har en inbyggd värmefunktion. Den är fullt kapabel att fungera oberoende av elnätet, tack vare dess flexibilitet att anslutas till en tilläggsbatteri, en portabel strömförsörjning eller solpaneler, och den kan också användas med 230V-el. Perfekt för att förbättra klimatet på båtar, i husvagnar, stugor, och vid campingäventyr - eller för att skapa en behaglig atmosfär hemma i sovrummet.

  Med ett extra batteri som enkelt monteras under Wave 2 Air Condition kan du njuta av upp till 8 timmars användning var som helst du behöver det. Dessutom är den utrustad med praktiska USB A- och C-uttag för att ladda mobiltelefoner och andra enheter med smidighet. EcoFlow Wave 2 ger dig den frihet och flexibilitet du behöver för att hålla dig bekväm i alla miljöer och situationer.

  Här är några av de funktioner som EcoFlow Wave 2 erbjuder:

  • Effektiv kylning och uppvärmning: WAVE 2 har en kraftfull kompressor som erbjuder snabb kylning och uppvärmning. Den kan sänka temperaturen från 30°C till 18°C på bara 5 minuter och höja den från 20°C till 34°C på samma tid.
  • Enkel användning: WAVE 2 är lätt att använda och kräver ingen besvärlig installation. Den behöver inte heller dräneras när den används för kylning, så länge fuktighetsnivån är under 70%. Vid uppvärmning krävs dock dränering.
  • Lång driftstid: Med avancerade programvarualgoritmer erbjuder WAVE 2 flera driftlägen och en smidig app-kontroll. Den har en driftstid på upp till 8 timmar i det energieffektiva Eco-läget och är tystgående med endast 44 dB i Sleep-läget.
  • Miljövänlig: WAVE 2 använder det naturliga kylmedlet R290, vilket gör den till en miljövänlig och hållbar kylningslösning som inte bidrar till ozonutsläpp.
  • Mångsidig laddning: Du kan ladda WAVE 2 med solpaneler, vägguttag (AC), 12V-anslutning i bilen eller båten, eller med en kompatibel powerbank. Det ger dig flexibilitet att använda den varma eller kalla luften när och var du behöver den.
  • App-styrning: EcoFlow-appen ger dig full kontroll över WAVE 2. Du kan enkelt anpassa inställningar, ändra driftlägen och övervaka enhetens prestanda direkt från din smartphone.
  EcoFlow Glacier

  EcoFlow GLACIER en avancerad kyl- och frysbox med en rad användbara funktioner för att förbättra din utomhusupplevelse och göra det enklare att njuta av kalla drycker och mat på dina äventyr.


  Denna bärbara kyl- och frysbox har en inbyggd ismaskin som är avsedd för båtar, husbilar, husvagnar, sommarstugor och äventyr. Här har vi sammanfattat några av de viktigaste funktionerna som EcoFlow GLACIER har:

  • Kapacitet: GLACIER har en generös kapacitet på 38 liter med anpassningsbara kyl- och frysfack, vilket ger dig kontroll över temperaturen för dina drycker och matvaror under dina äventyr.
  • Inbyggd ismaskin: GLACIER är den första portabla kylboxen i världen med en inbyggd ismaskin. Den kan producera 18 isbitar på endast 12 minuter, vilket ger dig snabb tillgång till iskalla drycker.
  • Lång driftstid: Med det kraftfulla 298Wh plug-in-batteriet (köps separat) kan GLACIER kyla i upp till 40 timmar. Batteriet är utbytbart och fungerar som en powerbank för att ladda dina enheter.
  • Snabb kylning: GLACIER kan kyla ner temperaturen från 30°C till 0°C på bara 15 minuter, tack vare den kraftfulla 120W-kompressorn.
  • Mångsidig laddning: Du kan ladda GLACIER med solpaneler, vägguttag (AC), 12V i bil eller båt, eller med en powerstation. Den har även en inbyggd USB-port för att ladda andra enheter.
  • App-kontroll: EcoFlow-appen ger dig möjlighet att justera temperaturen, styra isproduktionen och övervaka batterinivån från din smartphone, vilket ger dig full kontroll över enheten.
  • Miljövänlig design: GLACIER är tillverkad med miljövänliga material och energibesparande funktioner, inklusive vakuumisoleringspaneler (VIPs) som minskar energiförbrukningen i Eco-mode.
  • Robust och bärbar: GLACIER är byggd för att klara tuffa miljöer och är enkel att transportera med ett löstagbart handtag och hjul (tillbehör som köps separat).