Kylboxar

Tillbaka till huvudkategori

Kylboxar

Nya CFX3-serien från Dometic - den ultimata kompressordrivna kylboxen

Robust design som är byggd för tuff användning. Njut av effektiv kylning och frysning på ett bekvämt sätt tack vare en mobilapp med vilken du enkelt kan kontrollera din Dometic CFX3. 

CFX-serien från Dometic -  kompakta kompressordrivna kylboxar

Dometic CFX är kraftfulla kylboxar för kylning eller frysning. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör de här kylboxarna otroligt tystgående och effektiva, samtidigt som de klarar av de mest krävande laster tack vare sin robusta design. Dessutom är CFX förvånansvärt lätt och enkel att transportera.

CDF-serien från Dometic -  extremt kompakta och lätta kyl- och frysboxar, kompressordrivna

CDF-serien består av kompakta, lätta kylboxar som du kan ta med dig vart som helst. De kompressordrivna CDF-kylboxarna är superslimmade och får lätt plats i små utrymmen. De är högeffektiva och kan kyla ned livsmedel och dryck med minimal strömförbrukning. De har även en elektrisk termostat med digital temperaturvisning.

FR-serien från Dometic -  kompressordrivna kylboxar

Dometic FR-serien är kompressordrivna portabla kylboxar. Skal i Polypropyleneplast, handtag och lock i ABS-plast. Välisolerad med Polyuretan. Skydd mot låg batterispänning

Ocean Comfort -  kompressordrivna kylboxar

Kompressordrivna portabla kylboxar som även kan användas som frys. Ställbar spänningsvakt. Minnesfunktion för snabb omstart. 

Läs mer om skillnader mellan de olika kylboxarna, läs mer här