Kylboxar

Tillbaka till huvudkategori

SeaSea FAQ – Kylboxar

Vanliga frågor om kylboxar
Robust design som är byggd för tuff användning. Njut av effektiv kylning och frysning på ett bekvämt sätt tack vare en mobilapp med vilken du enkelt kan kontrollera din Dometic CFX3.
Dometic CFX är kraftfulla kylboxar för kylning eller frysning. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör de här kylboxarna otroligt tystgående och effektiva, samtidigt som de klarar av de mest krävande laster tack vare sin robusta design. Dessutom är CFX förvånansvärt lätt och enkel att transportera.
CDF-serien består av kompakta, lätta kylboxar som du kan ta med dig vart som helst. De kompressordrivna CDF-kylboxarna är superslimmade och får lätt plats i små utrymmen. De är högeffektiva och kan kyla ned livsmedel och dryck med minimal strömförbrukning. De har även en elektrisk termostat med digital temperaturvisning.
Dometic FR-serien är kompressordrivna portabla kylboxar. Skal i Polypropyleneplast, handtag och lock i ABS-plast. Välisolerad med Polyuretan. Skydd mot låg batterispänning