Kylboxar

Tillbaka till huvudkategori

Kylboxar

Marina kyl- och frysboxar är en praktisk lösning för att hålla mat och dryck kylda under dina båtturer. Dom finns i olika storlekar och modeller och använder vanligtvis en kombination av isoleringsmaterial och kylelement för att hålla innehållet kallt.
Vi har kyl/frysboxar med kompressor i olika storlekar och format för att passa olika behov och situationer. Dessa boxar använder en kompressor för att hålla en konstant temperatur och kan därför kyla och frysa mat och dryck effektivt.

Kylboxar, till skillnad från kylskåp, är att dom är portabla och lätta att flytta runt ombord, på däck och ta med upp på land. Många av våra modeller går på 12 eller 24 volt DC-ström, vilket gör dem idealiska för att använda i båtar, bilar, husvagnar, husbilar och campervans. Vissa modeller har också batteridrift som gör dem användbara på platser där det inte finns tillgång till någon annan ström. Några kylboxar går även på 220 volt och kan då förkylas hemma för att bespara båtens batterier på den tyngsta belastningen som är själva nedkylningsprocessen.

När du köper en kylbox är det viktigt att överväga dess storlek. Särskilt om du planerar att använda den för längre turer. En mindre kylbox kan vara tillräcklig för kortare dagsturer. En större kylbox kan behövas för de längre turerna eller om du har ett större sällskap ombord. Ofta är det utrymmet där kylboxen ska placeras i båten som avgör måtten.

SeaSea FAQ – Kylboxar

Vanliga frågor om kylboxar
Robust design som är byggd för tuff användning. Njut av effektiv kylning och frysning på ett bekvämt sätt tack vare en mobilapp med vilken du enkelt kan kontrollera din Dometic CFX3.
Dometic CFX är kraftfulla kylboxar för kylning eller frysning. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör de här kylboxarna otroligt tystgående och effektiva, samtidigt som de klarar av de mest krävande laster tack vare sin robusta design. Dessutom är CFX förvånansvärt lätt och enkel att transportera.
CDF-serien består av kompakta, lätta kylboxar som du kan ta med dig vart som helst. De kompressordrivna CDF-kylboxarna är superslimmade och får lätt plats i små utrymmen. De är högeffektiva och kan kyla ned livsmedel och dryck med minimal strömförbrukning. De har även en elektrisk termostat med digital temperaturvisning.
Dometic FR-serien är kompressordrivna portabla kylboxar. Skal i Polypropyleneplast, handtag och lock i ABS-plast. Välisolerad med Polyuretan. Skydd mot låg batterispänning