Kylboxar

Kylboxar hos SeaSea

På SeaSea förstår vi vikten av att hålla mat och dryck fräscha under dina sjöäventyr. Våra kylboxar är designade för att ge optimal kylning och bevarande av matvaror, oavsett längden på din resa. Från kompakta kylväskor till stora kylboxar, vårt sortiment erbjuder något för varje båtägare.

Tillbaka till huvudkategori

Bärbart kylskåp: Enkel kylning för varje båttyp

Upptäck bekvämligheten med våra bärbara kylskåp. Perfekta för dagsturer eller längre seglingar, våra kylboxar kombinerar effektivitet med användarvänlighet. De är lätta att transportera och snabba att kyla ner, vilket gör dem till ett oumbärligt tillbehör för varje båtägare.

Kompakta kylboxar: Perfekta för mindre båtar

För ägare av mindre båtar är våra kompakta kylboxar den perfekta lösningen. De är utformade för att ta upp minimalt med plats samtidigt som de erbjuder tillräcklig kylkapacitet för dagens äventyr. Lätta att förvara och snabba att kyla ner, dessa kylboxar är ett måste för kortare turer.

Kylboxar med solenergi: Framtidens lösning

Vi är stolta över att kunna erbjuda kylboxar som drivs av solenergi. Dessa högteknologiska lösningar är perfekta för den medvetna båtägaren som vill minimera sin miljöpåverkan. Våra solenergidrivna kylboxar är inte bara miljövänliga utan också extremt effektiva.

Multifunktionella kylboxar: Mer än bara kylning

Våra multifunktionella kylboxar erbjuder mer än bara kylning. De är utrustade med ytterligare funktioner som gör dem till mångsidiga tillbehör för varje båt. Oavsett om det gäller extra förvaringsutrymme eller inbyggda frysfack, har vi en lösning som passar dina behov.

Stora kylboxar: Lösningen för långa resor

För längre seglingar är våra stora kylboxar den ideala lösningen. De erbjuder gott om utrymme för att bevara mat och dryck kylda under hela din resa. Med robust konstruktion och avancerad kylteknik är dessa kylboxar utformade för att möta kraven hos den mest äventyrliga båtägaren.


Frågor och svar - Kylbox

FAQ
Vilka typer av kylväskor erbjuder SeaSea?
Vi har ett brett utbud av kylväskor, från små bärbara till större modeller för längre resor. Våra kylväskor är designade för att passa olika båtstorlekar och behov.
Är Dometic-kylboxar tillgängliga hos SeaSea?
Ja, vi erbjuder kylboxar från Dometic, kända för sin höga kvalitet och effektivitet. De finns i olika storlekar och modeller anpassade för marint bruk.
Hur länge håller kylboxar maten kall?
Beroende på modell och omgivningstemperatur kan våra kylboxar hålla maten kall i flera timmar till dagar. För längre resor rekommenderar vi kylboxar med högre kylkapacitet.
Finns det kylboxar som drivs av solenergi hos SeaSea?
Ja, vi har kylboxar som kan drivas med solenergi, vilket är ett miljövänligt alternativ för långseglingar och där elanslutning saknas.
Vilka prisklasser har kylboxarna hos SeaSea?
Våra kylboxar varierar i pris beroende på storlek, funktioner och varumärke. Vi erbjuder alternativ för olika budgetar, alltid med fokus på kvalitet och hållbarhet.
Kan jag hitta passande kylboxar för små båtar?
Absolut! Vi har kylboxar och kylväskor som är perfekta för små båtar. De är kompakta, lätta att bära och tar upp minimalt med utrymme.
Är kylboxarna enkla att använda och underhålla?
Ja, våra kylboxar är användarvänliga och kräver minimalt underhåll. De är lätta att rengöra och designade för praktisk användning ombord.
Kan jag köpa kylboxar online från SeaSea?
Självklart! Våra kylboxar är tillgängliga för köp både i våra butiker och på vår onlineplattform, där du kan jämföra olika modeller och hitta den som bäst passar dina behov.