Raymarine

Tillbaka till huvudkategori

Raymarine

Raymarine, en långvarig aktör inom GPS, plotter, radar och ekolod, erbjuder högkvalitativa och användarvänliga produkter. Deras plotter är särskilt lättanvänd och erbjuder tydliga skärmar för enkel navigering. Raymarines sortiment av plotter, GPS, radar och ekolod är robusta och utformade för marina miljöer, tålande vatten, stötar och solsken.
Deras intuitiva gränssnitt, kallat Lighthouse, gör inställningar och användning enkla och tydliga. Raymarine är en global ledare inom marinteknik för fritidsbåtar och lätta kommersiella marknader. Med över 80 års erfarenhet är Raymarine känt för sin användarvänlighet och tillförlitlighet.
Raymarine fortsätter att driva innovation för att erbjuda högpresterande sensorer och intelligent navigeringsteknik, vilket säkerställer en trygg och underhållande upplevelse på vattnet. Deras produkter är utformade för att erbjuda toppkvalitet inom visuell navigationsinformation och stöds av branschledande garantier och global service. Oavsett om du är en fiskare, seglare eller kryssar, kan du lita på Raymarine ombord för att göra din tid på vattnet så bekymmersfri som möjligt.
Vanliga frågor om Raymarine plotter
En Raymarineplotter från ca 6000 kr och uppåt. Priset varierar givetvis med storlek på skärm och funktionalitet.
LightHouse är snabbt, smidigt och lätt att lära sig. Det rena, lättlästa gränssnittet kan lätt anpassas efter hur du navigerar. Startskärmen i LightHouse har tydliga och enkla ikoner för apparna. Anpassa startskärmen med dina favoritappar. Svep med fingret över displayens sida så visas data i kantlisten. Kantlisten visas också automatiskt om ett GOTO-kommando väljs. Det finns: LiveView Menu-kontroller, smarta menyer, användarprofiler
Alternativ 1: Ladda ner och spara Ladda ner uppdateringen direkt till din dator och spara filen på ett microSD-kort för att uppdatera din multifunktionsdisplay manuellt.________________________________________ Alternativ 2: Uppgradera din multifunktionsdisplay via Wi-Fi och Internet Om du har LightHouse R15 på din multifunktionsdisplay kan den själv ladda ner och uppdatera till LightHouse R17. Anslut den trådlösa nätverksfunktionen på din multifunktionsdisplay till en Wi-Fi-åtkomstpunkt eller hotspot, be den sedan att söka uppdateringar online. Din multifunktionsdisplay kan hämta de senaste uppdateringarna från Raymarine och installera dem automatiskt.