Raymarine

Tillbaka till huvudkategori

Vanliga frågor om Raymarine plotter
En Raymarineplotter från ca 6000 kr och uppåt. Priset varierar givetvis med storlek på skärm och funktionalitet.
LightHouse är snabbt, smidigt och lätt att lära sig. Det rena, lättlästa gränssnittet kan lätt anpassas efter hur du navigerar. Startskärmen i LightHouse har tydliga och enkla ikoner för apparna. Anpassa startskärmen med dina favoritappar. Svep med fingret över displayens sida så visas data i kantlisten. Kantlisten visas också automatiskt om ett GOTO-kommando väljs. Det finns: LiveView Menu-kontroller, smarta menyer, användarprofiler
Alternativ 1: Ladda ner och spara Ladda ner uppdateringen direkt till din dator och spara filen på ett microSD-kort för att uppdatera din multifunktionsdisplay manuellt.________________________________________ Alternativ 2: Uppgradera din multifunktionsdisplay via Wi-Fi och Internet Om du har LightHouse R15 på din multifunktionsdisplay kan den själv ladda ner och uppdatera till LightHouse R17. Anslut den trådlösa nätverksfunktionen på din multifunktionsdisplay till en Wi-Fi-åtkomstpunkt eller hotspot, be den sedan att söka uppdateringar online. Din multifunktionsdisplay kan hämta de senaste uppdateringarna från Raymarine och installera dem automatiskt.
Raymarine har tillverkat gps, plotter, radar och ekolod sedan många år. Raymarines plotter är enkel att använda med en klar och tydlig bildskärm som gör navigering otroligt enkelt. Raymarine plotter, gps, radar och ekolod är högkvalitativa produkter med enkla och klara instruktioner. Konstruerade för att användas i båtar och tåla vatten, stötar och solsken. Ett intuitivt gränssnitt: Lighthouse, gör att det aldrig finns någon tvekan om hur plottern ska användas eller ställas in. Raymarine är världsledande inom högpresterande marin elektronik för fritidsbåtar och lätta kommersiella marinmarknader. Produkterna är konstruerade för att leverera det bästa inom visuell navigationsinformation och med ett arv av marin navigeringsteknik som sträcker sig över 80 år är Raymarine-produkter kända idag för sin användarvänlighet, robusta design och tillförlitlighet. Vi innoverar ständigt för att leverera klassens bästa sensorer och intelligenta navigationssystem - vilket gör din tid på vattnet säkrare och roligare. Raymarines produkter är konstruerade för att leverera det absolut bästa när det handlar om visuell navigationsinformation. Vi har mångårig erfarenhet av marin teknologi som sträcker sig 80 år tillbaka i tiden och är idag välkända för robust utformade produkter som är tillförlitliga och lätta att använda. Raymarine utvecklar ständigt ny teknik för att leverera högpresterande ekolod och intelligenta navigationssystem för att du ska få en stressfri och njutbar tid ombord. Vi är helt inriktade på att förse dig med branschledande garantier och med ett servicenät som sträcker sig över hela världen. Oavsett om du fiskar, seglar eller cruisar kan du ge dig ut och vara trygg med Raymarine ombord.