Tillbaka till huvudkategori

Hydraulstyrning

Vi erbjuder ett brett urval av hydraulstyrningar för din båt, oavsett storlek. Våra hydraulstyrningar är utformade med tanke på precision och pålitlighet för att säkerställa en smidig och exakt styrning vilket ökar säkerheten och komforten ombord. Oavsett om du seglar i lugna vatten eller utmanande förhållanden kan du vara säker på att våra hydraulstyrningar kommer att svara på dina kommandon direkt. Utforska vårt sortiment och hitta den bästa lösningen för din båt. Vi erbjuder olika alternativ och konfigurationer som passar olika båttyper och preferenser så du kan njuta av en pålitlig och effektiv styrning för en säkrare och mer njutbar båtupplevelse.

SeaSea FAQ – Hydraulstyrning
Vanliga frågor om hydraulstyrning
Hydraulstyrningens fördel är att den är enkla att montera, exakt i styrkänsla och lätt att koppla till extra styrplast eller autopilot. Det är även att föredra för utbordare, styrningen kräver mindre kraft och med no-feedback så kan man släppa raten utan att båten svänger okontrollerat.
Med no-feedback så kan man släppa raten utan att båten svänger okontrollerat
Hydraulstyrning är väldigt lätt att installera och passar alla utombordare. Systemen levereras komplett innehållande, pump, backventil, cylinder, twin slang inklusive kopplingar och olja med tillhörande pump.