Medlem hos SeaSea Båttillbehör

Vad får du som medlem hos SeaSea Båttillbehör?

Som medlem får du mer än bara nyhetsbrev från den största båttillbehörskedjan i Sverige. Du får bland annat tillgång till medlemspriser, prismatch, specialinbjudningar till våra event, smarta tips & råd från våra experter och mycket mer.

Här nedan kan du läsa mer om våra medlemspriser och hur prismatch fungerar.

Medlemspriser

För att ta del av medlemspriserna behöver du vara registrerad och få våra nyhetsbrev.
I nyhetsbreven skickar vi ut kampanjkoder som aktiverar medlemspriserna för dina valda produkter i kassan på vår hemsida. Det går även att ta del av medlemspriserna i alla våra butiker. 

Vilka rabattsatser som gäller för de utvalda produkterna visas med en gul artikelmedalj med texten ”medlemspris”. 

Prismatch

Hittat ett lägre pris? Vi matchar det! Om en vara säljs billigare någon annan stans så matchar vi det priset. Prismatch gäller gentemot alla svenska konkurrenter, vid köptillfället och endast i våra butiker. Dokumentera det lägre priset och visa det för en av våra säljare så hjälper de till med att matcha priset. Våra regler gällande prismatch:

  • Du måste kunna bevisa att konkurrenten har ett lägre pris i form av en annons, adress till en hemsida eller liknande som vi kan kontrollera.
  • Om en fraktkostnad tillkommer hos vår konkurrent så räknas fraktkostnaden med i priset som jämförs.
  • Prismatch gäller i alla våra butiker. Prismatch gäller inte vid beställning på seasea.se för hemleverans eller till ombud.
  • Produkten måste finnas i lager hos konkurrenten.
  • Meddela oss vid köptillfället om det lägre priset. Prismatch gäller ej efter att köpet genomförts.
  • Prismatch gäller ej geografiskt begränsade kampanjer som tex öppningserbjudanden, lokala handelsdagar, lokal lagerrensning eller liknande.
  • Prismatch gäller endast mot företag som bedriver sin verksamhet i Sverige (dvs klassas som en svensk juridisk person och har ett fysiskt säte/svensk adress, har registrerad omsättning i Sverige samt följer de lagar och skatter som gäller i Sverige).


Bli medlem här!
Title of the document
Vanliga frågor

Tillsammans gör vi båtlivet!