Appen Victron Connect


Övervakning, drift och konfiguration. Använd appen Victron Connect för att konfigurera, övervaka, uppdatera och diagnostisera din Victron-produkt. Tillgänglig för Android, iOS, Windows och macOS X. Den ansluter till Victron-produkter via Bluetooth, USB och WiFi/ LAN/ internet.


Övervakning

Insyn i realtid, full kontroll. Få både realtids- och historisk data över alla Victronprodukter via Bluetooth, USB eller ditt lokala datornät via din GX-enhet. VictronConnect fungerar med din iOS- och Androidtelefon samt på din bärbara Windows- eller Mac-dator, allt tack vare ett intuitivt och rent gränssnitt.


Drift

Kontrollera enkelt dina enheter. Förutom att övervaka kan du även driva din enhet. Du kan enkelt kontrollera begränsningen av landströmsingången eller slå på din växelriktare genom att använda appen VictronConnect. Tillsammans med vår VE.Bus Smartdongle är detta ett perfekt gränssnitt för en nybörjaranvändare för ett komplett Victron-system för husbilen eller båten.


Konfiguration

VictronConnect är det perfekta verktyget för installerare för att snabbt och effektivt konfigurera ett system ett att ha kopplat det.


Uppdateringar av fast programvara

Säker och effektiv uppdatering av fast programvara. Med VictronConnect är det säkert, snabbt och enkelt att uppdatera den fasta programvaran på en Victron-produkt. Ingen internetanslutning krävs och inga filer behöver väljas eller laddas ner. Anslut bara produkten.


Här hittar du Victron Connect

VictronConnect låter dig se live statusinformation och konfigurera Victron- produkter som antingen har inbyggd Bluetooth eller som är kopplade till en VE.Direct Bluetooth Smart dongle.

             

Gå till App Store->


Gå till Google Play->


Gå till Mac App->


Gå till Download for Windows->