.

Är du ute efter ett unikt ljud och bästa kvalité på marin ljudutrustning så är JL Audio det du söker.
JL Audio produceras i Miramar, Florida av riktiga ljudentusiaster.

Det bästa ljudet för din båt stavas JL Audio! 


Kvalitetsljud börjar med en ren signal från en välkonstruerad källenhet. Våra MediaMaster® marina källenheter är byggda för att motstå den hårda marina miljön, samtidigt som de erbjuder anslutning till alla dina mediaenheter och flera zonutgångar som ger dig full kontroll över ljudet i din båt. Varje Mediamaster®-modell har en vacker LCD-skärm med hög ljusstyrka som är utformad för att vara synlig i starkt solljus. JL Audio erbjuder också fristående Bluetooth®-mottagare för mindre båtar eller andra applikationer som kräver bra klingande trådlös anslutning.

Dina spellistor låter fantastiskt!Eftersom du förväntar dig bra prestanda och högsta kvalitet när du väljer JL Audio för ditt marina ljudsystem, är JL Audios prisvärda M3-högtalare designade med samma "DNA" som våra flaggskeppsmodeller och använder samma marina material för att garantera enastående livslängd. Viktigast av allt är vår fanatiska inställning till ljudkvalitet i full effekt, denna gång optimerad för måttliga kraftsystem.

M3-högtalarsystem finns i ett brett sortiment av färg- och gallerkombinationer. Vissa modeller finns med RGB (flerfärgad) konbelysning, så att du kan lägga till visuell belysning i högtalarna för att följa den fantastiska ljudprestandan.

Produktionen av alla M3-högtalare sker i JL Audios Miramar, Florida-fabrik, med globala komponenter och material.Högtalarserien M6 är en premiumserie av högtalare som utvecklats för den marina miljön. Högtalarna har den bästa prestandan, precisionen och hållbarheten. De flesta modellerna erbjuds i flera storlekar och kosmetiska alternativ med en effektfull belysningsteknik.

JL Audios ingenjörsteam har optimerat alla M6-modeller för utomhusmiljöer. Allt material, fästelement och monteringstekniker är noggrant konstruerade för att säkerställa tillförlitlighet och hållbarhet i den tuffa marina miljön där exponering av saltvatten är vanligt förekommandeKomponentdelar, material och kompletta högtalare utsätts för noggrann miljötestning för att säkerställa att de klarar industristandarder för korrosion och UV-beständighet.

Välj mellan tre storlekar på koaxiala högtalare: en 6,5-tums utformad för att passa på vanliga platser för marina högtalare och två stora konstruktioner som ger ännu större prestanda: en 7,7-tums och en 8,8-tums.

M6 erbjuds i distinkta utseende för att komplettera många olika båtstilar. Den enkla gallerdesignen med ett helt vitt lamellgaller och sportdesignen med den inbyggda, effektfulla belysningen som skiftar i färg.  

Produktionen av alla M6-högtalare sker i JL Audios Miramar, Florida-fabrik, med globala komponenter och material.MX-Serien

MX-förstärkare är utvecklade för mångsidighet och använder våra ultraeffektiva NexD ™ -omkopplingstekniker för att generera massor av högkvalitativt ljud utan att anstränga små laddningssystem.

MX-förstärkarna är inbyggda i ett kompakt, gjuten aluminiumchassi som är vattentåligt (IPX7-klassade). Crossover-filter och signalbehandlingsfunktioner är standard, vilket möjliggör enkel installation och systemflexibilitet.


M-Serien

JL Audios M-Serie-förstärkare är den perfekta lösningen för rymdmedvetna installationer eller för alla som söker prisvärda kvaliteter hos en marinförstärkare.

Istället för att förlita sig på föråldrade, ineffektiva förstärkarkonstruktioner använder JL Audios M-Serie-förstärkare vår exklusiva NexD ™ -omkopplingsteknik för att uppnå total förstärkningseffektivitet som överstiger 80%. Det betyder att de körs mycket svalare och lägger mindre belastning på din båts elektriska system än en konventionell förstärkare. Det möjliggör också mycket imponerande effekt från en mycket kompakt förstärkare, vilket i hög grad förenklar installationen i trånga utrymmen.

M-serien använder sig av Advanced Thermal Rollback System för att helt eliminera irriterande termiska "shut-down events". Signalbehandling med helt variabla crossover-filter är tillgängliga under ett mycket tåligt aluminiumskydd.

Med M-seriens förstärkare kan alla båtar njuta av JL-ljud med hög effekt.