Garmin Marine Deal 2024

.

Fantastiska erbjudanden på Garmin-plottrar hos SeaSea!

Uppgradera din båt med en Garmin GPSMAP och få ett Garmin Navionics+ Regular sjökort för endast 999 kr (ordinarie pris 1599 kr) när du köper det samtidigt som din GPSMAP. Rabatten dras i kassan.

Missa inte vårt exklusiva erbjudande som endast gäller t.o.m. 31 maj.

Utvalda produkter
Välj rätt GPSMAP

Vi vet att valet av rätt plotter är avgörande för en säker och trevlig upplevelse på vattnet. Därför har vi sammanställt denna köpguide för Garmin GPSMAP plottrar, för att hjälpa dig att hitta den modell som bäst passar dina behov. Garmin är känt för sin pålitlighet och högkvalitativa marinelektronik, och vi är stolta över att kunna erbjuda deras senaste GPSMAP-serie. Oavsett om du är en fritidsseglare eller professionell fiskare, har Garmin en plotter som kan förbättra din tid på sjön. Läs vidare för att hitta den perfekta plottern för just din båt!

Garmin GPSMAP 723 och 723xsv

 • GPSMAP 723: Ett utmärkt val för mindre båtar som behöver en kompakt, men kraftfull plotter. Den 7-tums högupplösta skärmen ger bra synlighet även i starkt solljus. Med NMEA 2000 kan du enkelt ansluta till annan marin elektronik.
 • GPSMAP 723xsv: Idealisk för sportfiskaren med en mindre båt som behöver detaljerad undervattensinformation. Den har samma funktioner som 723, men med inbyggt ekolodsstöd.


Garmin GPSMAP 923 och 923xsv

 • GPSMAP 923: Passar bra för medelstora båtar som kräver en större skärm för bättre detaljrikedom. Den 9-tums skärmen är lättläst och har NMEA 2000 för enkel anslutning till annan utrustning.
 • GPSMAP 923xsv: Ett bra alternativ för den seriösa fiskaren med en medelstor båt. Den större skärmen och inbyggda ekolodet ger en överlägsen fiskeupplevelse och detaljerad undervattensinformation.

Garmin GPSMAP 1223 och 1223xsv

 • GPSMAP 1223: Perfekt för större båtar som behöver en stor, lättläst skärm. Den 12-tums högupplösta skärmen erbjuder utmärkt synlighet och detaljrikedom, även den har NMEA 2000 som alla andra GPSMAP:ar.
 • GPSMAP 1223xsv: Idealiskt val för yrkesfiskare eller avancerade användare som behöver maximal information om undervattensförhållanden. Den har samma stora skärm som 1223 men med inbyggt ekolodsstöd.


Garmin GPSMAP 1623 och 1623xsv

 • GPSMAP 1623: Passar stora båtar som vill ha den största möjliga skärmen för bästa synlighet. Den 16-tums skärmen gör det lätt att se även de minsta detaljerna och mängder med anslutningsmöjligheter.
 • GPSMAP 1623xsv: Ett utmärkt val för proffsfiskare eller de som kräver den mest avancerade tekniken. Den största skärmen och inbyggda ekolodet ger överlägsen prestanda och detaljerad undervattensinformation.


Allmänna tips för val av plotter:

 1. Skärmstorlek: Välj skärmstorlek baserat på dina behov för synlighet och detaljrikedom.
 2. Ekolod (xsv-modeller): Om du fiskar eller behöver detaljerad information om undervattensförhållanden, välj en xsv-modell med inbyggt ekolod.
 3. Anslutningsmöjligheter: Alla dessa modeller kan kopplas ihop med radar och stödjer NMEA 2000 för enkel anslutning till annan marin elektronik, vilket är viktigt om du har eller planerar att skaffa fler elektroniska system ombord.

Osäker? Kontakta oss eller besök din närmsta butik så hjälper vi dig!

Sjökort till Garmin GPSMAP

För att få ut det mesta av din Garmin GPSMAP plotter är det viktigt att använda sjökort av hög kvalitet. Vi erbjuder två utmärkta sjökort från Garmin: "Garmin Navionics+" och "Garmin Navionics Vision+". Här är en översikt över dessa sjökort och deras funktioner.

Garmin Navionics+

Garmin Navionics+ är ett sjökort som kombinerar Garmins omfattande kartläggningsdata med Navionics populära funktioner, vilket ger dig högsta möjliga täckning och detaljrikedom. Med Garmin Navionics+ får du:

 • Detaljerade kartor: Exakta och uppdaterade kartor över kustlinjer, farleder, hamnar och andra navigationshjälpmedel.
 • Dagliga uppdateringar: Få tillgång till de senaste kartuppdateringarna genom att ladda ner dem via Garmins ActiveCaptain-app.
 • Djupkonturer på 0,5 meter: Få en tydlig bild av undervattensmiljön med detaljerade djupkonturer, vilket är särskilt användbart för fiskare och navigatörer.
 • Auto Guidance+™: Planera dina rutter enkelt och smidigt med Garmins avancerade auto-routing-funktion, som hjälper dig att hitta den bästa och säkraste vägen till din destination.


Garmin Navionics Vision+

Garmin Navionics Vision+ är ett premiumsjökort som erbjuder alla funktioner från Garmin Navionics+ samt flera extra avancerade funktioner för en mer visuell och informativ navigationsupplevelse. Med Garmin Navionics Vision+ får du:

 • 3D-vyer: Utforska undervattensmiljön och landtopografi med detaljerade 3D-vyer både över och under vattenytan.
 • Satellitbilder med hög upplösning: Få en realistisk bild av din omgivning med högupplösta satellitbilder som hjälper dig att identifiera landmärken och hamnar.
 • Flygfoton: Se flygfoton av hamnar, marinor och andra viktiga platser för att enklare kunna navigera vid ankomst och avgång.
 • Reliefskuggning: En funktion som ger en tydligare bild av bottenstrukturen genom att använda färgskuggning, vilket är särskilt användbart för att hitta fiskeställen eller farliga grund.


Val av sjökort
När du väljer sjökort för din Garmin GPSMAP plotter, tänk på följande:

 1. Navigationsområde: Välj sjökort som täcker de områden där du oftast seglar eller fiskar.
 2. Funktioner: Överväg vilka funktioner du behöver. Om du vill ha 3D-vyer och högupplösta satellitbilder, kan Garmin Navionics Vision+ vara rätt val.
 3. Användning: Om du ofta fiskar eller vill ha detaljerade djupkonturer, är Garmin Navionics+ ett utmärkt alternativ.


Hur man installerar sjökortet

Att installera sjökort på din Garmin GPSMAP plotter är enkelt:

 1. Köp det önskade sjökortet på microSD-kort via vår webbplats eller butik.
 2. Sätt in microSD-kortet i GPSMAP-enhetens kortplats.
 3. Följ instruktionerna på skärmen för att installera och aktivera sjökortet.

Med rätt sjökort och din Garmin GPSMAP plotter är du väl förberedd för alla dina marina äventyr. Om du har fler frågor om sjökort eller behöver hjälp med installationen, är du alltid välkommen att kontakta oss på SeaSea båttillbehör!