Vilket CCA-värde behöver min utombordare?

  • Mercury -80 hk över 650 CCA
  • Mercury fyrtakt 80- hk över 800 CCA
  • Mercury Optimax över 800 CCA
  • Mercury Verado över 950 CCA
  • Mercruiser m insprutning över 750 CCA
  • Yamaha Fyrtakt 30 -115 hk  över 600 CCA
  • Yamaha Fyrtakt 150-275hk över 640 CCA
  • Yamaha Fyrtakt 350hk över 670 CCA
Riktvärden, läs alltid manualen för just din motor.

Tillbaka till huvudkategori

Startbatterier

Startbatteriet är en nödvändig komponent i en båts elsystem och säkerställer att motorn startar pålitligt och snabbt. En av de viktigare aspekterna med marina startbatterier är deras effektivitet och kraft. De är skapade för att leverera hög strömstyrka under en kortare tid så att båtens motor startar korrekt. Detta kräver en speciell teknologi och design som gör att batterierna kan klara av de höga kraven. En annan intressant aspekt av marina startbatterier är deras livslängd. Det är viktigt att regelbundet underhålla och se till att batteriet är ordentligt laddat för att säkerställa att de fortsätter att fungera som de ska. Startbatterier är även en viktig del av båtens säkerhetsutrustning. Ett tillförlitligt startbatteri kan hjälpa till att undvika farliga situationer om båten skulle driva utan ström på en farlig plats. Därför är det viktigt att ha ett pålitligt startbatteri som är tillverkat av en pålitlig tillverkare.

SeaSea FAQ – Startbatteri
Vanliga frågor om Startbatteri
Startbatteri för båt tar emot laddning snabbare än traditionella batterier. Startbatteri har hög kallstartström, CCA. Startbatteri för båt med extremt låg självurladdning. Startbatteriet är konstruerat för ständiga i och urladdningar. Startbatteri för båt har en hög startström. Startbatteriet är underhållsfritt och har 90° lutningsförmåga i alla riktningar. Skaksäkert
Startbatteri för båt med dubbla poler för ytterligare anslutningar.
Startbatterier är underhållsfria och är tippsäkra.
Startbatteri för båt har plastfiberskikt vid separatorerna. Startbatteri för båt med hög prestanda. Batteri för båt med extremt bra laddningsmottaglighet. Startbatteriet är tippsäkert. Optimal livslängd med batteri för att starta båten.
Mercury -80 hk över 650 CCA Mercury fyrtakt 80- hk över 800 CCA Mercury Optimax över 800 CCA Mercury Verado över 950 CCA Mercruiser m insprutning över 750 CCA Yamaha Fyrtakt 30 -115 hk över 600 CCA Yamaha Fyrtakt 150-275hk över 640 CCA Yamaha Fyrtakt 350hk över 670 CCA Riktvärden, läs alltid manualen för just din motor.