Kylskåp

Kylskåp båt - SEASEA

Välkommen till SEASEA, din ultimata destination för högkvalitativa kylskåp anpassade för båtar. Vi erbjuder ett brett sortiment av kylskåp i olika storlekar, kapaciteter och färger, inklusive rostfritt stål. Om du behöver ett kylskåp för att hålla maten fräsch på sjön, hittar du rätt modell hos oss. Våra kylskåp från ledande märken som Isotherm, Ocean Comfort och Dometic kommer med smarta funktioner och innovativ teknik, vilket garanterar att dina matvaror håller sig i perfekt skick även till sjöss. Utforska vårt utbud och hitta ditt nya kylskåp för båten hos SEASEA idag.


Tillbaka till huvudkategori

Viktigt att tänka på när du väljer kylskåp för båtar

Marinkylskåp är en viktig del av komforten ombord och gör det möjligt att hålla mat och dryck kylda och färska under längre båtturer. Kylskåp för båtar är vanligtvis utformade för att klara av den tuffa miljön med vibrationer och rörelser som kan uppstå på en båt. De vanligaste utförandet på marina kylskåp är att dom har ett frysfack som låter dig frysa en mindre mängd matvaror. I en del av de kylskåpen kan man även ta bort frysfacket för att dels göra kyldelen större men även få kylskåpet att dra mindre ström då det inte behöver arbeta lika hårt för att hålla nere temperaturen i frysdelen. Främst går dom på 12 eller 24 volt men kan även finnas med gasoldrift.

Ett av de vanligaste sätten att kyla ett kylskåp på en båt är med hjälp av en kompressor som drivs av 12 eller 24 volt. Det finns även absorptionsteknik som använder gas eller bränsle.

När man väljer ett kylskåp till båten är det viktigt att överväga storlek, effektivitet och energiförbrukning. Ett mindre kylskåp kan vara tillräckligt för kortare turer, medan större kylskåp kan behövas för längre turer, större familjer och sällskap. Det är också viktigt att välja en modell med låg energiförbrukning för att undvika att dränera båtens batterier helt på ström. Många modeller har inbyggda spänningsvakter som stänger av kylskåpet automatiskt om batteriet skulle börja ta slut.

Utforska våra kylskåp för båtar

Hos SEASEA hittar du ett stort sortiment av kylskåp som passar alla typer av båtar och behov. Oavsett om du är ute efter ett kylskåp i rostfritt stål eller en annan modell, finns det något för alla. Våra kylskåp kommer i olika storlekar och kapaciteter, vilket gör det enkelt att hitta rätt kyl för din båt. Behöver du en liten kompakt kyl på 20 liter eller har du utrymme för en stor kyl som rymmer 116 liter i din båt, oavsett vad du är ute efter så kan du hitta ditt nästa kylskåp eller kylbox hos oss på SEASEA.

Dometics olika kylskåp

Dometics kylskåp är alla kompressordrivna för minimal strömförbrukning, med hjälp av smart elektronik.

CRX-serien har ett  3-i-1 system vilket innebär kylskåp, kylskåp/frys eller frys. Den här patenterade uppfinningen består av ett uttagbart frysfack och smart elektronik som reglerar kompressorhastigheten samtidigt som den sparar energi. Frysfacket kan enkelt tas ut för att frigöra ännu mer kylutrymme och önskad temperatur kan ställas in manuellt.

CRE-serien är lika som CRX men kan ej frysa i hela skåpet, endast dörrlås på ovansidan, ej blå plexihyllor.

CRP-serien har fast frysfack, övriga funktioner som CRX.

Hög kvalitet och pålitlighet

När du köper ett nytt kylskåp från SEASEA kan du vara säker på att du får hög kvalitet och pålitlighet. Våra vitvaror från märken som Isotherm, Ocean Comfort och Dometic är byggda för att hålla och ge dig den bästa prestandan. Håll din mat i toppskick med våra pålitliga kylskåp för båtar.

Lager och snabb leverans

Vi har ett stort lager av kylskåp redo för snabb leverans. Oavsett vilken modell du väljer, kan du lita på att vi har det du behöver. Besök vår webbplats för att se hela vårt sortiment och hitta ditt nya kylskåp för båten idag. Med SEASEA får du också professionell rådgivning och service för att säkerställa att du gör rätt val för din båt.


Vanliga frågor och svar - Kylskåp båt

FAQ
Vad ska jag tänka på när jag ska köpa ett nytt kylskåp för båten?
När du ska köpa ett nytt kylskåp är det viktigt att tänka på storlek, kapacitet och funktioner. Se till att kylskåpet passar din båt och dina behov. Välj mellan olika färger och material, som rostfritt stål eller vitt, för att matcha din båts stil. Kylskåpets energiförbrukning är också en viktig parameter att överväga.
Vilken kapacitet ska jag välja för mitt kylskåp för båten?
Kapaciteten du behöver beror på storleken på din båt och hur mycket mat du brukar förvara. Våra kylskåp finns i olika kapaciteter, från mindre modeller för korta turer till större kylskåp för längre seglatser.
Hur mycket ström drar ett kylskåp till båten?
Strömförbrukningen i båda fallen beror mycket på skåpets / boxens konstruktion och placering ombord. Den omgivande temperaturen och hur ofta man öppnar skåpet/boxen. Några jämförbara medelvärden för strömförbrukningen finns inte. Fabrikanternas uppgifter gäller under vissa kliniska förhållanden. Det enda man kan vara säker på är hur mycket ström kompressorn / elementet drar när de är i gång.
Har ni kylskåp med integrerad frys för båtar?
Ja, vi erbjuder kylskåp med integrerad frys för båtar. Dessa modeller är praktiska för att spara plats och ge dig både kyl- och frysutrymme i en enhet. Du hittar flera modeller med varierande kapacitet i vårt sortiment.
Hur lång tid tar det att få leverans av ett nytt kylskåp för båten?
Vi har ett stort lager av kylskåp och kan oftast erbjuda snabb leverans. Exakta leveranstider kan variera beroende på modell och din plats, men vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt. Kontakta oss för mer specifik leveransinformation.
Vilka märken av kylskåp erbjuder ni?
Hos oss hittar du kylskåp från ledande märken som Ocean Comfort, Dometic och Isotherm. Dessa märken är kända för sin höga kvalitet, pålitlighet och innovativa funktioner. Vi erbjuder också produkter från flera andra välrenommerade tillverkare.
Hur väljer jag rätt kylskåp för min båt?
För att välja rätt kylskåp för din båt bör du först mäta utrymmet där kylskåpet ska stå och tänka på vilken kapacitet du behöver. Överväg också vilka smarta funktioner som är viktiga för dig, såsom justerbar temperatur och snabbkylning. Välj en stil och färg som matchar din båt. Vårt sortiment inkluderar många olika modeller och storlekar för att passa alla behov.