Framåtseende ekolod

Garmin Panoptix LiveScope System

Den mest fantastiska ekolodstekniken någonsin, se allt i realtid!

Lättolkade ekolodsbilder av fisk som simmar nära klart definierade strukturer, se ditt drag när du vevar in det och skilj mellan olika fiskarter i realtid. Justera enkelt den här givaren efter hur du fiskar. Rikta framåt för att se runt båten, rikta nedåt för att se direkt under båten eller justera för att få perspektiv-vyn, en vinkel ovanifrån för grunt vatten (Perspective Mode Mount säljs separat). Du kan inte bara se kristallklara bilder runt båten, du kan även se på ett avstånd på upp till 60 meter både framåt och nedåt, även när båtenligger stilla. Välj mellan sju alternativ med starka färger som Aqua, Caribbean, Lava med flera så kan du se fisk och strukturer med maximal kontrast och klarhet.


Med hjälp av AHRS (Attitude Heading Reference System) stabiliseras ekolodssidan på plotterskärmen, även i tuffa förhållanden.

Integrera det här systemet smidigt med din kompatibla Garmin-plotter med den enkla plug-and-play-kontakten från Garmins marina nätverk.

Välj mellan sju alternativ med starka färger som Aqua, Caribbean, Lava med flera så kan du se fisk och strukturer med maximal kontrast och klarhet. Välj mellan sju alternativ med starka färger som Aqua, Caribbean, Lava med flera så kan du se fisk och strukturer med maximal kontrast och klarhet.

Garmin Panoptix PS51

Undvik grundstötning med förstklassiga framåtseende ekolodet Panoptix PS51!

Med hjälp av Panoptix-genomskrovsgivaren med flera strålaroch förstklassigt FrontVü-ekolod (framåtseende) kan du undvikagrundstötning genom att visa botten framför båten i realtid på din plotter. Deninkluderar även LiveVü Forward-ekolodet som ger dig den unika möjligheten attse fisk – till och med dykare –simma omkring i realtid under och 30 framförbåten, även när båten ligger still. 


Med Panoptix PS51-TH medföljer som standard ett fäste i rostfritt stål på 50,88 mm (2 tum) för montering genom skrovet. Visar djup- och temperaturdata och är kompatibel med alla Panoptix-kompatibla Garmin-plottrar.