Tillbaka till huvudkategori

Uppblåsbara flytvästarVi på SeaSea Båttillbehör erbjuder högkvalitativa flytvästar som kombinerar säkerhet och komfort för dina vattenaktiviteter från både Baltic och 7OC. Varje uppblåsbar flytväst är noggrant tillverkad med fokus på kvalitet och följer de senaste säkerhetsstandarderna. Du kan med andra ord vara helt trygg på vattnet och samtidigt njuta av friheten att röra dig utan begränsningar.

Designen på dom uppblåsbara flytvästar gör dom enkla att bära och förvara när de inte används. Vi erbjuder olika modeller med praktiska funktioner som justerbara remmar för en individuell och bekväm passform, med och utan sele och olika newtonklasser för olika ändamål.

Oavsett om du ska segla, fiska eller cruisa fram på vattnet har vi rätt uppblåsbar flytväst för dig. Det är aldrig försent att investera i din egen säkerhet på vattnet med produkter från Baltic eller 7OC.


Uppblåsbara västar 100 Newton

Dessa uppblåsbara västar passar bra för dig som vill ha en smidig väst som passar bra inomskärs i skärgård eller insjöar. De har inte fäste för säkerhetslina. 100N-flytvästar är lämpliga för både simkunniga och icke simkunniga vuxna personer över 40 kg. Västarna har automatisk uppblåsning när de kommer i kontakt med vatten (men inte av stänk och regn) eller att man drar i manuella handtaget.

Uppblåsbara västar 165 Newton

Dessa uppblåsbara västar passar bra för dig som vill ha en säker väst och vistas ute på havet. Aktiveras antingen när man faller i vattnet eller att man drar i ett handtag. Finns både med och utan fäste för säkerhetslina.  SLA-modeller har även sprayhood, nödljus och fäste för AIS och därmed godkända för havskappsegling. För personer från 40 kg, både simkunniga och icke simkunniga.

Uppblåsbara västar 190 Newton

Dessa uppblåsbara västar passar bra för dig som vill ha en ännu säkrare väst och vistas ute på havet. Västen ger ett högre flytläge vilket är mycket bättre för en person ligger i vattnet när det är mycket vågor och vind. Aktiveras antingen när man faller i vattnet eller att man drar i ett handtag. Finns både med och utan fäste för säkerhetslina. SLA-modeller har även sprayhood, nödljus och fäste för AIS och därmed godkända för havskappsegling. För personer från 40 kg, både simkunniga och icke simkunniga.

Uppblåsbara västar 220 Newton med Hammarutlösare

Dessa uppblåsbara västar passar bra för dig som vill ha en ännu säkrare väst och vistas ute på havet. Flytvästen har en automatisk Hammar MA1 uppblåsningsmekanism med hydrostatisk aktiveringsfunktion. Det betyder att uppblåsningsmekanismen automatiskt aktiverar på ca 10 cm vattendjup och fyller snabbt flytvästen.Västen ger ett högre flytläge vilket är mycket bättre för en person ligger i vattnet när det är mycket vågor och vind.

Uppblåsbara flytvästar 305 Newton

Dubbelt så mycket bärförmåga som vanliga uppblåsbara räddningsvästar. Lämplig när man använder kraftiga vattentäta sjökläder, t ex flytoverall. Alla har fäste för säkerhetslina. SLA-modeller har även sprayhood, nödljus och fäste för AIS och därmed godkända för havskappsegling.