TCnano TCnano - vatten- och smutsavvisande ytor över hela säsongen.

TCnano Marine tillverkar båtvårdsprodukter med mycket bra långtidsverkan och är speciellt utvecklade för båtens gelcoatytor. Med TCnano Marine får du en allt-i-ett-lösning som rengör, polerar och skyddar, vilket ersätter behovet av traditionellt vax och polish.

Deras unika TCnano-teknologi är fullt kompatibel med tidigare behandlade ytor och ger enastående resultat. Den långvariga effekten som medkommer av deras nanoteknik ger en strålande glans och maximalt skydd för ditt båtskrov. Genom att tillsätta extra UV-skydd motverkar produkterna solblekning och håller din båt vacker och blank samt ger vatten- och smutsavvisande ytor över hela säsongen.

En av de stora fördelarna med TCnano Marines produkter är att de är enkla och snabba att använda. Med cirka 250 ml kan du behandla en 30 fots segelbåt och njuta av det förbättrade skyddet och glansen som TCnano Marine erbjuder.

Vi på SeaSea Båttillbehör är stolta över att kunna erbjuda TCnano till alla båtägare som vill uppnå proffsresultat på nolltid. Om du inte redan testat TCnano Marine så kan vi varmt rekommendera att göra det.