Roca Roca

ROCA tillverkar smarta system för vindrutetorkare samt snygga och pålitliga båtbeslag. ROCAs produkter syns lika frekvent på fritidsbåtar som på fordon som behöver fungera i utmanande väderförhållanden - till exempel kommersiella färjor och Sjöräddningens båtar.

Som svenskt företag med anor från 1970-talet har ROCA en lång historia av tillverkning och innovation. Med starkt fokus på sin kärnverksamhet och en passion för att utveckla smarta lösningar har ROCA vuxit och idag säljs ROCAs produkter i fler än 60 länder över hela världen.

I centrum för ROCAs produktveckling står hållbarhet och användarvänlighet. Företagets ingenjörer har ett konstant öppet öra mot marknaden och vidareutvecklar produkternas funktioner, oavsett om det är en elektrisk komponent för en torkare eller ett nytt lucklås.

Vi på SeaSea Båttillbehör erbjuder ett brett ROCA-sortiment: Vindrutetorkare inklusive tillbehör, ventilgaller, grabbräcken och mycket mer. Det gör det möjligt för oss att tillgodose behoven för alla båtägare, oavsett om det gäller ett bra beslag eller en tillförlitlig vindrutetorkare.