Raymarine Raymarine - Avancerad marinteknik och navigation - SEASEA

Raymarine erbjuder avancerade ekolod och smarta navigationssystem som gör din tid ombord avkopplande och bekymmersfri. Oavsett om du ägnar dig åt fiske, segling eller bara njuter av båtlivet kan du lita på Raymarine för säkerhet och trygghet till sjöss, både i Sverige och internationellt. Med en bred produktportfölj, inklusive plottrar, vindsystem, ekolod, loggar, autopiloter, TV, radio, VHF och radar, har Raymarine den senaste tekniken för att tillfredsställa dina behov.

Med över 80 års erfarenhet inom marin teknologi är Raymarine en global ledare som ständigt utvecklar och förfinar sitt sortiment för att ligga i framkant. Deras senaste produkter erbjuder en komplett lösning ombord och ger en intuitiv och användarvänlig upplevelse. Genom kontinuerligt samarbete med seglare och motorbåtstillverkare, som har höga krav, testar och förbättrar Raymarine sina produkter. På så sätt får deras kunder tillgång till den senaste tekniken och produkter som är enkla att använda, hållbara och pålitliga även under utmanande väderförhållanden. Raymarine erbjuder en sömlös integrering av olika produkter som ger en stressfri helhetslösning ombord. Med möjligheten att planera på land och känna dig helt trygg till sjöss.

Raymarine LightHouse Sjökort erbjuder enastående visuell presentation, detaljerad kartografi och exakt navigering baserad på officiella hydrografiska källor från hela världen. Raymarine strävar ständigt efter att leverera högpresterande system som gör båtlivet mer avslappnat och har en stark fokus på uppkoppling ombord. De är också dedikerade till att erbjuda enastående kundsupport och service i världsklass. Kom ihåg att alltid registrera din produkt för att dra full nytta av deras support och garantier.