Meaco Meaco

Meaco grundades år 1991 av det gifta paret Chris och Michelle Michael, och de leder fortfarande företaget med engagemang och expertis. Ursprungligen inriktade sig företaget på fuktkontroll för museer och konstgallerier, men har sedan dess utvidgat sina tjänster till att inkludera luftbehandling för privatpersoner.

Genom åren har Meaco etablerat sig som ett pålitligt familjeägt företag och upprätthåller en stark dedikation till sina kunder. Företaget har behållit sitt familjeägda arv och drivs med en passion för att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster inom luftbehandling.

Meaco strävar efter att upprätthålla ett starkt fokus på sina kunders behov och värdesätter kundtillfredsställelse som en central del av sin verksamhet. Med en gedigen erfarenhet inom branschen och en vilja att anpassa sig till förändrade behov, fortsätter Meaco att vara en pålitlig partner för dem som söker effektiva lösningar inom fukt- och luftkontroll.

Denna dedikation till kvalitet och kundtillfredsställelse har gjort Meaco till ett företag som är välrenommerat inom branschen och som fortsätter att växa och utvecklas som en ledande aktör inom luftbehandling.