Liros LIROS Ropes - Kvalitetsprodukter från Tyskland för regatta, cruising, långfärdssegling och problemfri förtöjning & ankring. 

LIROS Ropes - Kvalitetsprodukter från Tyskland för regatta, cruising, långfärdssegling och problemfri förtöjning & ankring. 

LIROS är en av världens största och marknadsledande tillverkare av båtlinor, flygsportslinor och tekniska speciallinor för industriella ändamål. Med vår toppmoderna tillverkningsanläggning kan LIROS utveckla och producera linor som möter alla kunders olika behov och önskemål.

Vår egenutvecklade ytbehandling av högteknologiska fibrer minimerar linornas nötning och fungerar även som UV-skydd. Genom vår termiska process optimeras töjningsvärden och brottstyrka. LIROS kvalitetssäkringssystem garanterar våra kunder en exceptionellt hög och jämn kvalitet.

Detta utgör grunden för innovativa och marknadsanpassade produkter från LIROS, byggda på en gedigen tradition som sträcker sig tillbaka 170 år.

Det är ingen tillfällighet att LIROS-linor används i Olympiska spelen, America's Cup, Volvo Ocean Race och Match Racing Tour samt i många andra sammanhang där världsstjärnor och professionella seglare själva väljer det bästa utrustningen.

LIROS förtöjnings- och ankarlinor är det perfekta valet för att säkert och pålitligt ankra eller förtöja din båt. Dessa linor är speciellt utformade för att vara hållbara och motstå påfrestningar från vind, vågor och andra påfrestningar.

Med deras höga kvalitet och tillförlitlighet kan du lita på att våra linor håller även i de mest krävande förhållandena. 

Vi strävar efter linor med lång livslängd i våra förtöjnings- och ankarlinor. Genom att använda högteknologiska fibrer och genomgående noggrann kvalitetskontroll säkerställer vi att våra linor behåller sin styrka och prestanda under lång tid.

Förutom att vara funktionella och hållbara är våra förtöjnings- och ankarlinor även snygga. Med sitt stilrena utseende blir de en extra utsmyckning av din båt. Du kan vara stolt över att ha linor som inte bara presterar på topp, utan också ger din båt en touch av elegans och stil.

På LIROS är detta en del av vår företagsfilosofi och LIROS Green Wave® är en kvalitetsstämpel, ett koncept och en vägledande princip som förenar entreprenörskap med ekologi och ekonomi, och som tar ansvar för människor och natur.

Välj LIROS Ropes för kompromisslös kvalitet, tysk ingenjörskonst och ett engagemang för hållbarhet inom världen av regatta, cruising, långfärdssegling och problemfri förtöjning & ankring.