EuroDesign EuroDesign

EuroDesign är en svensk familjeägd/ägd grupp av företag som producerar teakprodukter och tillbehör av hög kvalitet för marinindustrin över hela världen.

Verksamheten i sin nuvarande form startade 2001, och produktionsanläggningen i Indonesien drivs av personal med gedigen kunskap om landets möjligheter och möjligheter.

EuroDesign är marknadsledande inom sitt område, har en unik pris-/kvalitetsformel och låter den senaste state-of-the-art-tekniken samarbeta harmoniskt med gamla beprövade snickeri traditioner.

Deras svenska kontor, EuroDesign Scandinavia, hanterar frakt och service för europeiska kunder. Den svenska säljpersonalen ger också service till kunder över hela världen.

Under varumärket EUDE Nautic hittar du kvalitativa bordskivor och ben. De standardiserade borden kommer i olika former, modeller och storlekar. Deras bord har en unik pris-/kvalitetsformel och med en design som imponerar även på den mest krävande båtägaren. Dom använder endast utvalt högkvalitativt teakträ från plantage. Designen av Nautic-stjärnan är ett registrerat EuroDesign-varumärke.