EcoFlow EcoFlow

EcoFlow - Framtidens energilösningar för aktiva livsstilar.

EcoFlow är en ledande leverantör av innovativa energilösningar för aktiva och miljömedvetna båtägare. EcoFlow revolutionerar sättet dom genererar, lagrar och använder energi genom hållbara, portabla och kraftfulla produkter.

Med fokus på design och prestanda erbjuder EcoFlow en omfattande produktportfölj för att möta behoven inom marint bruk, fritidsapplikationer och andra mobila situationer där pålitlig och ren energi är avgörande.

EcoFlow strävar efter att främja hållbarhet och miljömedvetenhet genom att erbjuda batterier med senaste batterikemin "LiFePO4" och imponerande livslängd. Dom gör rigorösa tester och certifieringar som säkerställer produkternas säkerhet och kvalitet.

Med EcoFlow får du inte bara en pålitlig och kraftfull energikälla, du får även en partner som förstår dina behov och strävar efter att göra ditt liv enklare och mer hållbart. Deras applikationsstyrning möjliggör fjärrövervakning och styrning via smartphones och surfplattor för en intuitiv och bekväm användarupplevelse.