Båtsportkort

Tillbaka till huvudkategori

Båtsportkort

Hos oss hittar du båtsportkort för att öka ditt förtroende när du navigerar på vattnet. Oavsett om du är en erfaren sjöman eller nybörjare är båtsportkort en värdefull resurs för att hålla dig rätt orienterad på sjön.
Båtsportkort är utformade för att ge detaljerad information om sjöar, kanaler, farvatten och navigationspunkter. De ger dig den vägledning du behöver för att säkerställa en trygg och smidig resa på vattnet.
Utforska vårt varierade utbud av båtsportkort och hitta de bästa alternativen för dina specifika behov. Vi erbjuder olika skala och täckning, så att du kan hitta det som bäst passar din navigationssträcka och preferenser. Med våra båtsportkort kan du ta dig an vattnet med förtroende och navigera med precision.

SeaSea FAQ – Båtsportkort
Vanliga frågor om båtsportkort
Ett båtsportkort täcker en viss del av en skärgård, kust eller sjö. Det består av många sidor, som en bok samt översiktskort. Formatet är A3.
Båtsport behövs antingen som back-up för GPS-plotter eller som primärt navigationshjälpmedel. .
Tillverkare av digital sjökort får sina sjökortsdata från Sjöfartsverket och det är de som ger ut båtsportkorten. Garmin, Navionics, C-map och Seapilot har samma sjökortsdata.