Tillbaka till huvudkategori

Digitala sjökort. Förstklassiga sjökort Branschledande täckning, skärpa och detaljrikedom med nya sjökort som har integrerat innehåll från Garmin och Navionics. Automatisk vägledning1 beräknar snabbt en föreslagen rutt med hjälp av önskat djup och fri höjd. Med djupområdesskuggning för upp till 10 djupområden som ger dig en bra översikt över djupet
Upp till 30 cm-konturer (1 fot) ger en mer korrekt återgivning av bottenstrukturen för förbättrade fiskekort
För att ge dig en tydlig bild av vilka grund du ska undvika kan funktionen skuggning för grunt vatten användas för att skugga djup som du själv valt
Upplev oöverträffad täckning och knivskarpa detaljer när du är på sjön. Sjökorten BlueChart® g3 Vision har branschledande täckning, skärpa och detaljrikedom med integrerat innehåll från Garmin och Navionics.
Oavsett om du fiskar eller navigerar kan du välja en plats och få en rutt som visar vägen och närliggande hinder på ett säkert djup1.
Djupkurvor
Denna funktion visar högupplöst djupområdesskuggning för upp till 10 områdesdjup så att du se djupet.
Skuggning för grunt vatten
För att ge dig en tydlig bild av vilka grund du ska undvika kan den här funktionen användas för att skugga djup som du själv valt.
Detaljerade konturer
Sjökorten BlueChart g3 har 30 cm-konturer (1 fot) som ger en mer korrekt återgivning av bottenstrukturen för förbättrade fiskekort och större detaljrikedom i träsk-, kanal- och hamnkartor.
Högupplösta satellitbilder
Högupplösta satellitbilder med navigeringskartor överlagrade ger en realistisk bild av omgivningen. Det är vår mest realistiska sjökortsvisning i en plotter, perfekt när du ska lägga till vid obekanta marinor och hamnar.
FishEye-vy
Detta undervattenperspektiv visar botten och konturer i 3D sett från under vattenytan. Gränssnitt med ekolodsdata för en anpassad vy.
MarinerEye-vy
Den här vyn visar omgivningen i 3D både över och under vattenytan.
Flygfotografering
Kristallklara flygfoton visar många hamnar och marinor i enastående detaljrikedom och är perfekt när du lägger till i obekanta hamnar.