.


Vårerbjudande från Garmin

Vad innebär kampanjen?

Vid köp av en utvald Garminprodukt under kampanjperioden får man en värdecheck på upp till 3 000 kronor (4 000 kr är specialbeställning av GPSMAP 8000-serien) som kan användas för inköp av valfri Garminprodukt på Garmin.se.

Kampanjperioden är mellan 1 april - 1 juni 2020.

Hur fungerar det?

Köp en ny GPSMAP, ECHOMAP eller Panoptix Livescope som finns med i listan nedan, registrera produkten och få en voucherkod på upp till 3000 kr (4 000 kr är specialbeställning av GPSMAP 8000-serien) som kan användas på Garmin.se. Voucherkodens värde beror på vilken produkt som köpts.

Voucherkoden är giltig vid endast ett inköpstillfälle i Garmins webshop i det land som användaren är registrerad. Du kan köpa en produkt som har ett högre värde än voucherkoden men behöver då betala för mellanskillnaden. Om du köper flera sjökortsplotters/Panoptix kan koderna inte kombineras, utan behöver användas vid separata inköp. Voucherkoden gäller även för inköp av produkter som inte ingår i det marina segmentet.

All information om regler och villkor kommer att finnas på www.garmin.com/marinespringdeal då kampanjen startar 1 april.

Hur får jag värdechecken?

Efter att inköp och registrering har skett inom kampanjperioden behöver du skicka ett mail till marinespringdeal.se@garmin.com, därefer validerar Garmin informationen och skickar ut en personlig voucherkod till dg inom två veckor.