Tillbaka till huvudkategori

Uppblåsbara flytvästar 305N

Upptäck vårt sortiment av uppblåsbara flytvästar med 305 Newton flytkraft från Baltic, det ultimata valet för att öka säkerheten och komforten på vattnet. Oavsett om du är en erfaren sjöfarare eller en entusiastisk båtentusiast, har vi de perfekta alternativen för dig.
Våra uppblåsbara flytvästar är noggrant utformade med fokus på effektiv flytförmåga och användarvänlighet. De ger dig det extra förtroendet du behöver för att känna dig säker på vattnet. Våra produkter kombinerar hög flytkraft med smidighet och bekvämlighet.
Utforska vårt varierade sortiment av uppblåsbara flytvästar med 305 Newton flytkraft från Baltic och hitta den perfekta lösningen för din specifika användning. Vi erbjuder olika modeller så att du kan anpassa din flytväst för att uppnå den bästa säkerheten och komforten på vattnet. Med våra flytvästar kan du vara säker på din säkerhet och njuta av en bekväm tid på vattnet.

SeaSea FAQ – Uppblåsbara västar 305 Newton med Hammarutlösare
Vanliga frågor om Uppblåsbara västar 305 Newton med Hammarutlösare
Dubbelt så mycket bärförmåga som vanliga uppblåsbara räddningsvästar. Lämplig när man använder kraftiga vattentäta sjökläder, t ex flytoverall.
Flytvästen har en automatisk Hammar MA1 uppblåsningsmekanism med hydrostatisk aktiveringsfunktion. Det betyder att uppblåsningsmekanismen automatiskt aktiverar på ca 10 cm vattendjup och fyller snabbt flytvästen.
Västarna har automatisk uppblåsning när den på ca 10 cm vattendjup (men inte av stänk och regn) eller att man drar i manuella handtaget.