Läs vår guide - välj rätt!

Flytväst: Din Säkerhetsgaranti på Vattnet hos SeaSea

Hos SeaSea är en flytväst mer än bara en utrustning – det är din säkerhetsgaranti på vattnet.

Våra flytvästar, designade för att erbjuda optimal flytkraft och komfort, är ett måste för alla som älskar vattensport.

Vi har noggrant valt ut ett brett utbud av flytvästar och räddningsvästar i olika storlekar och modeller, inklusive uppblåsbara alternativ, för att säkerställa att varje sjöfarare, oavsett ålder eller storlek, hittar en väst som passar perfekt.

Våra flytvästar är tillverkade av högkvalitativa material som inte bara ger säkerhet och hållbarhet, men också komfort under användning.

SeaSea visar vägen när det gäller säkerhet till sjöss, och med vårt utbud av flytvästar kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av vattensport du utövar.

Utforska vårt sortiment och upptäck varför en flytväst från SeaSea är det bästa valet för din nästa sjöäventyr.


Flytvästar och kläder för alla väder - Säkerhet, kvalitet och funktion ombord till bra priser

På SeaSea, är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av flytvästar och säkerhetskläder för alla väder, där säkerhet och kvalitet går hand i hand.

Vår samling av flytvästar och tillhörande kläder är noggrant utvald för att garantera högsta säkerhetsstandard till sjöss. Hos oss hittar du allt du behöver, oavsett väder, till bra priser och med en kvalitet som du kan lita på.

Ska du ut på vatten? Välj Baltic för Oslagbar Säkerhet

Flytvästen: Livräddaren för Alla Vattensporter

En flytväst är mer än bara en säkerhetsutrustning; den är en livräddare för alla som älskar vattensporter. Våra flytvästar erbjuder optimal flytkraft och komfort, så att du kan njuta av dina äventyr på vattnet med trygghet.

Vare sig du är seglare, kajakpaddlare eller vindsurfare, finns det en flytväst designad för just din aktivitet.

Välja Rätt Flytväst för Barn och Vuxna: En Komplett Guide

Att välja rätt storlek och typ av flytväst är avgörande för effektivt skydd. Vår guide hjälper dig att hitta den perfekta flytvästen för både barn och vuxna.

Vi visar hur du väljer rätt storlek, och vilken typ av flytväst som passar bäst för olika användningsområden.

Innovationer inom Flytvästar: Smart Säkerhet till Havet

SeaSea ligger i framkant när det gäller innovationer inom flytvästar. Vi erbjuder de senaste uppblåsbara flytvästarna och räddningsvästarna, som ger extra säkerhet och bekvämlighet.

Våra smarta säkerhetslösningar är utformade för att ge dig fred i sinnet när du ger dig ut på öppet vatten.

Flytvästernas Underhåll och Skötsel: Tips för Långvarig Användning

För att säkerställa att din flytväst håller längre och fungerar korrekt, erbjuder vi användbara tips för underhåll och skötsel. Lär dig hur du rengör och förvarar din flytväst korrekt, samt hur du regelbundet kontrollerar den för att säkerställa dess funktionalitet.

På SeaSea är vår mission att erbjuda produkter som ger dig trygghet och säkerhet på vattnet. Vårt omfattande sortiment av flytvästar och säkerhetskläder är till för att möta alla dina behov, oavsett vilken typ av vattensport du är intresserad av.

Besök oss för att se vårt utbud och få personlig rådgivning för att hitta den flytväst som passar dig bäst.


FAQ om Flytvästar hos SeaSea

FAQ
Vilken typ av flytväst ska man ha?
En bra flytväst som håller en person över 25 kg flytande med god marginal, men ändå kräver simkunnighet eftersom den inte vänder personen till ryggläge, har säkerhetsklassningen 50 Newton. I den här kategorin ingår allroundflytvästar, flytvästar för vattensport, funktionsflytvästar och flytkläder – alltså vad de flesta väljer och behöver. Med en perfekt balans mellan funktion, rörelsefrihet och flytförmåga. Läs mer om vad de kan under respektive rubrik. Behöver du mer flythjälp för att du inte kan simma ska du titta på våra räddningsvästar (100 Newton), som finns för barn från 3kg upp till vuxna på över 100kg. Vill du ha både rörelsefrihet, extra flytkraft och hjälp att vändas till ryggläge kan du titta på våra uppblåsbara räddningsvästar (150 Newton). Vi vill även nämna att vi är extra stolta över vårt speciella sortiment räddningsvästar för barn.
Hur länge håller en flytväst?
En flytväst kan hålla många år om den sköts rätt, förvaras torrt och svalt. Är det en automatisk uppblåsbar flytväst så finns det instruktioner för hur du ska göra underhåll och service på den. Läs mer om service på respektive flytväst artikelsida.
Vilket varumärke gör bäst flytvästar?
Många anser att Baltic gör de bästa flytvästarna. Baltic flytvästar får ofta utmärkelsen ”Bäst i test” eller ”Bra köp” i de branschledande båttidningarna.
Vilken storlek på flytväst ska jag ha?
En flytväst ska passa! Den ska sitta stadigt, men bekvämt, och inte glida omkring på kroppen Detta är faktiskt viktigare än att det står exakt rätt vikt på etiketten. Och barnen ska aldrig ha flytvästar ”att växa i”.
Vilka olika typer av newtonklassningar av flytvästar och flytkläder finns det?
50 Newton / EN 393 / EN ISO 12402-5 Flytvästar och flytkläder som håller en person flytande med god marginal men kräver simkunnighet eftersom de inte hjälper användaren till ryggläge. För simkunnig person från 25 kg och uppåt.

100 Newton / EN 395 / EN ISO 12402-4 Räddningsvästar i 100N-klassen har flytkraften koncentrerad framtill och har stor krage. Västen hjälper en person till ryggläge. 100N-flytvästar är lämpliga för både simkunniga och icke simkunniga personer.

150 Newton / EN 396 / EN ISO 12402-3 Uppblåsbara räddningsvästar som när de är uppblåsta har god vändningsförmåga. Finns med automatisk eller manuell gasuppblåsning. Uppblåsbara räddningsvästar erbjuder i ouppblåst form inte någon bärförmåga. För personer från 40 kg.