Högtalare

Tillbaka till huvudkategori

Högtalare

Höj ljudkvaliteten ombord på din båt med högtalare från SeaSea. Oavsett om du vill njuta av din favoritmusik eller bjuda båtgrannarna på en visa erbjuder våra högtalare en förbättrad ljudupplevelse. Marina högtalare är utformade för att leverera klart och kraftfullt ljud även under de tuffaste förhållanden. De är perfekta för att skapa den perfekta ljudmiljön ombord. Utforska vårt urval av högtalare och hitta den bästa lösningen för din båt. Vi erbjuder olika storlekar och modeller som passar olika användningsområden och preferenser. Med våra högtalare kan du höja ljudkvaliteten ombord och njuta av en bättre ljudupplevelse under din båtresa.

SeaSea FAQ – Högtalare

Vanliga frågor om högtalare
Båthögtalare är vattentäta och vattentåliga. Alla högtalare tål att monteras i marin miljö. De har lite olika IP-klasser. Läs mer på respektive högtalare.
Båthögtalare passar i alla båtar. Monteringen är enkel och kan anpassas efter båtens utseende och form. Det finns båthögtalare för infälld montering och även högtalare i låda som monteras med bygel.
Högtalare med WiFi är inte så vanligt i båtar utan det är oftast Bluetooth som används då det är enklare att koppla upp.