Tillbaka till huvudkategori

Vax och gelcoatförsegling

Vi på SeaSea Båttillbehör erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vaxprodukter som hjälper dig att bevara och förlänga livslängden på din båts gelcoat samtidigt som den får en strålande glans.

Våra vax och gelcoatförseglingar är speciellt utformade för att möta alla de kraven och utmaningarna som uppstår i marina miljöer. De ger en överlägsen skyddande barriär mot solens UV-strålar, föroreningar, saltvatten, oxidation och andra skadliga element som gör att din båts ytskikt försämras över tid. Med rätt typ av vax på båten så förhindrar du blekning, missfärgning och försämring av ytan.

Alla våra produkter kan enkelt appliceras för hand eller med hjälp av maskinella poleringsverktyg. Du behöver absolut inte vara en expert på båtvax för att uppnå ett professionellt resultat. Våra förseglingar ger en jämn och felfri yta med minimal ansträngning från märken som Autosol, TCnano 3M, 303, Hempel, Internatioanl, UltraGlozz, Lefant m.m.

Förutom att erbjuda enastående skydd, ger våra vax och gelcoatförseglingar också en spegelblank glans till din båt. De förbättrar utseendet och ger en djup och rik färgåtergivning som ger din båt en imponerande och proffsig finish.

På SeaSea erbjuder vi olika typer av vax och gelcoatförseglingar för att passa olika båttyper och ytor. Oavsett om du har en gelcoatyta, målad yta eller en båt med aluminiumskrov så har vi produkterna för att skydda din båts utseende.